fbpx

Speciaal voor iedereen met chronische pijn of vermoeidheid…

 • Wil jij ook simpelweg gelukkig zijn?
 • Je niet in alles laten beperken?
 • Snappen hoe jij mét jouw pijn kunt leven?

 

Een heel jaar lang begeleiding

Voor slechts €47,- (tijdelijk)

Elke week een volgende stap

Een (deel)stap waar je direct mee aan de slag kunt, inclusief een verankerings-opdracht.

Het beste wat ik te bieden heb

Al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zit in dit stappenplan.

Gegarandeerd resultaat

Een gelukkiger leven, waarbij pijn of vermoeidheid niet meer op de voorgrond staan.

Voor wie?

Het jaarprogramma ‘in 10 stappen grip op jouw pijn en vermoeidheid’ is speciaal gemaakt voor de lezers van mijn gratis e-book. In het jaarprogramma ga je zelf iedere week aan de slag met een nieuw onderwerp. Iedere stap bestaat uit 5 weken, waarin je dus uitgebreid ingaat op het onderwerp en door middel van oefeningen en opdrachten zélf met jouw pijn en vermoeidheid aan de slag gaat.

Het jaarprogramma is voor jou als je goed op weg bent en zelf een extra setje nodig hebt. Het jaarprogramma is ook voor jou als je nog zoekende bent naar wat voor hulp je uiteindelijk gaat zoeken. Door middel van dit programma krijg je  alle tools aangeraakt en kun je direct zelf aan de slag.

Waarom?

Als je dag in, dag uit leeft met chronische pijn of vermoeidheid, dan staat jouw leven echt in het teken van die pijn, of van die vermoeidheid. Dat is allesverslindend, overweldigend en maakt dat je niet altijd van het leven kunt genieten.

Ik ben er juist voor de mensen die hier middenin zitten, maar die ermee aan de slag willen. Omdat de stap naar hulpverlening soms moeilijk is, heb ik gekozen om dit laagdrempelige programma neer te zetten, zodat je nu al direct voor jezelf kunt kiezen! Wil je meer, kijk dan ook eens naar het online programma ‘De acceptatie methode‘ of neem contact op over de mogelijkheden voor een ‘VIP traject‘.

Wat ga je o.a. doen?

 • Onderzoeken of jij nog vecht tegen je pijn, en wat je hiermee kunt doen.
 • Aan de slag met emoties, welke heb je en hoe ga je er mee om?
 • Leren lief voor jezelf te zijn, ondanks dat je jezelf misschien niet zo lief vindt.
 • De regie leren pakken voor jouw leven, waardoor de verantwoordelijkheid voor jouw geluk weer bij jou terecht komt.
 • Uitvinden hoe jij kunt loslaten.
 • In het nu leven.
 • Aan de slag met jouw toekomst. Hoe kun jij een positieve toekomst creëren waarin jij fijn kunt leven mét jouw pijn.

Deelname en kosten

 • Je kunt op ieder moment starten.
 • Je ontvang iedere week een email met een opdracht. Je kunt hier dan zelf mee aan de slag.
 • Als je vragen hebt, mag je mij altijd mailen.
 • Omdat ik dit unieke programma volledig heb kunnen automatiseren, kun jij hiervan genieten voor een zeer lage prijs. Het programma kost je nu maar €47,-, maar is van onschatbare waarde.

Dit is het 10 stappen naar grip op jouw pijn of vermoeidheid jaarprogramma:

Er zijn zoveel mogelijkheden om hulp te krijgen bij allerlei verschillende artsen en therapeuten, misschien wel te veel…

En soms zie je daardoor door de bomen het bos niet meer. Welke stappen moet jij nog zetten, waar sta jij nu in jouw proces? Waar moet je beginnen?

Daar heb ik de oplossing voor.

Ik heb speciaal voor álle vrouwen in Nederland die te maken hebben met chronische pijn of vermoeidheid gekeken naar wat nu PRECIES die stappen zijn die je doorloopt naar een leven met meer vrijheid, regie en energie.

Alles wat je moet weten om de stappen te doorlopen, echt stappen te zetten, heb ik in een jaarprogramma gestopt. En dit programma bied ik nu aan voor slechts €47,-. Dat is €47,- voor een heel jaar begeleiding!

Veel gestelde vragen

Waarom een jaarprogramma?

Een verandertraject lukt niet in 2 weken. Om alle stappen uit het stappenplan te doorlopen heb je meer tijd nodig. Als ik je een jaar lang 1-op-1 zou begeleiden, dan zou dit enorm duur worden. Daarom heb ik een doe-het-zelf programma ontwikkelt waardoor jij zelf de stappen kunt doorlopen.

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je van mij een een stap of deelstap voor jouw proces. Een stukje uitleg met daarbij een opdracht. Dat doe ik een heel jaar lang (dus 52 weken)! Zo help ik je om grip te krijgen op jouw pijn of vermoeidheid, zodat jij jouw leven zo kunt inrichten dat je je niet meer laat tegenhouden door je pijn of vermoeidheid.

Waarom 1x per week?

Ik wil je niet overspoelen met stappen en opdrachten. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat met de stappen en opdrachten die ik met je ga delen. Je hebt dus iedere keer 1 week de tijd om de stap te lezen en de opdracht te doen.

47,- voor een jaar begeleiding? Is dit een grap?

Nee, dit is geen grap. Zoals je op de site kunt zien help ik mensen in dit soort trajecten ook 1-op-1 of in groepen. De prijzen daarvoor liggen tussen de €447,- en €4500,- en ik snap dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Het is mijn missie om álle vrouwen in nederland die te maken hebben met (chronische) pijn of vermoeidheid te helpen naar meer vrijheid, regie en energie. Daarom heb ik besloten dat dit programma voor IEDEREEN toegankelijk moet zijn en is je investering tijdelijk slechts €47,- voor een jaar begeleiding!

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie?

Het jaarprogramma is heel waardevol. Hierom durf ik je zonder meer te beloven dat je binnen 14 dagen altijd van de aankoop af kunt zien. Ben je niet tevreden, of baal je van je investering? Je krijgt je geld gewoon terug.

Over Deb

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.

Wat anderen zeggen:

“Super fijn dat jouw begeleiding nu ook online te krijgen is, je woont te ver weg om naartoe te reizen en zo nu word ik geholpen door iemand die mijn situatie echt begrijpt!”

– Monique

“De stappen zijn heel helder en logisch, de opdrachten helpen mij om ze toe te passen. Ik vind het fijn dat er iedere week een mail komt, zo blijf ik alert en verwatert het niet.”

– Rianne

Achtergrond

Het volgen van mijn passie

Na het VWO ben ik eerst naar de Universiteit van Tilburg gegaan om daar de Engelstalige studie Business Studies te doen. Ik merkte dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Ik ben geswitchte naar de PABO. Na de PABO heb ik een tijdje voor het Ministerie van Binnenlandse zaken gewerkt waar ik veel heb geleerd over het omgaan met mensen die in een benauwde situatie zaten.

Toen heb ik mezelf omgeschoold als coach. Zo heb ik een aantal jaar een ouder-, kind- en jeugdcoach praktijk gehad. Hier heb ik jong en oud gecoacht in de opvoeding en het geluk van kinderen. Ik heb hier altijd enorm van genoten, maar toch kriebelde het verlangen om (jong)volwassenen te coachen die net als ik beperkt zijn geweest in hun doen en laten. Van daaruit is Deb helpt ontstaan, waarvanuit ik nu landelijk voornamelijk vrouwen help los te komen van een leven waarin alles draait om pijn of vermoeidheid.

Relevante opleidingen

 • Life Coach
 • Kinder- & Jongeren coach
 • Hooggevoelige kinderen & volwassenen coach
 • Innerlijke familie
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Verbale overtuigingskracht
 • Effectief beïnvloeden
 • Keuzes maken vanuit je hart

Heb je een vraag, of wil je meer weten over het programma. Aarzel niet en neem contact met mij op.