fbpx

In 10 stappen grip op jouw pijn of vermoeidheid

Ik help jou een heel jaar voor slechts €47,-!

 

Misschien herken je dit?

Je voelt je nu toeschouwer van je eigen leven, terwijl je zo graag de touwtjes in handen wilt nemen. Je wilt zorgen dat jij weer de regie hebt. Dat jij bepaalt en niet je lichaam.

Je wilt je zo graag weer ‘normaal’ voelen, onderdeel zijn van de maatschappij. Je wilt loskomen van de eenzaamheid en het gevoel krijgen dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Je merkt dat je gevoel en gedachten je in de weg zitten, je weet dat jouw mindset verschil kan gaan maken voor jouw lijf, jouw leven. Je hebt alleen geen idee hoe je daaraan moet beginnen, geen idee ‘hoe dat dan moet’.

Jouw leven bestaat uit zorgen voor anderen. Anderen zijn altijd belangrijker dan jij, je voelt je egoïstisch als je voor jezelf zou kiezen, ook al weet je stiekem wel dat je lichaam om grenzen en keuzes vraagt.

Je bent het vertrouwen in hulpverlening zo langzamerhand een beetje kwijtgeraakt. Je krijgt altijd te horen ‘dat je het moet gaan accepteren’ en je hebt geen idee hoe?

Je bent er nu wel klaar mee en wilt écht stappen gaan zetten die resultaat gaan opleveren. Jouw pijn of vermoeidheid gaan jou niet meer klein krijgen, jij bent de baas.

Dit is het 10 stappen naar grip op jouw pijn of vermoeidheid jaarprogramma:

Er zijn zoveel mogelijkheden om hulp te krijgen bij allerlei verschillende artsen en therapeuten, misschien wel te veel…

En soms zie je daardoor door de bomen het bos niet meer. Welke stappen moet jij nog zetten, waar sta jij nu in jouw proces? Waar moet je beginnen?

Daar heb ik de oplossing voor.

Ik heb speciaal voor álle vrouwen in Nederland die te maken hebben met chronische pijn of vermoeidheid gekeken naar wat nu PRECIES die stappen zijn die je doorloopt naar een leven met meer vrijheid, regie en energie.

Alles wat je moet weten om de stappen te doorlopen, echt stappen te zetten, heb ik in een jaarprogramma gestopt. En dit programma bied ik nu aan voor slechts €47,-. Dat is €47,- voor een heel jaar begeleiding!

Veel gestelde vragen

 

Waarom een jaarprogramma?
Een verandertraject lukt niet in 2 weken. Om alle stappen uit het stappenplan te doorlopen heb je meer tijd nodig. Als ik je een jaar lang 1-op-1 zou begeleiden, dan zou dit enorm duur worden. Daarom heb ik een doe-het-zelf programma ontwikkelt waardoor jij zelf de stappen kunt doorlopen.
Hoe werkt het?
Iedere week ontvang je van mij een een stap of deelstap voor jouw proces. Een stukje uitleg met daarbij een opdracht. Dat doe ik een heel jaar lang (dus 52 weken)! Zo help ik je om grip te krijgen op jouw pijn of vermoeidheid, zodat jij jouw leven zo kunt inrichten dat je je niet meer laat tegenhouden door je pijn of vermoeidheid.
Waarom 1x per week?
Ik wil je niet overspoelen met stappen en opdrachten. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat met de stappen en opdrachten die ik met je ga delen. Je hebt dus iedere keer 1 week de tijd om de stap te lezen en de opdracht te doen.
47,- voor een jaar begeleiding? Is dit een grap?
Nee, dit is geen grap. Zoals je op de site kunt zien help ik mensen in dit soort trajecten ook 1-op-1 of in groepen. De prijzen daarvoor liggen tussen de €447,- en €4500,- en ik snap dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Het is mijn missie om álle vrouwen in nederland die te maken hebben met (chronische) pijn of vermoeidheid te helpen naar meer vrijheid, regie en energie. Daarom heb ik besloten dat dit programma voor IEDEREEN toegankelijk moet zijn en is je investering tijdelijk slechts €47,- voor een jaar begeleiding!
14 dagen niet-goed-geld-terug garantie?

Het jaarprogramma is heel waardevol. Hierom durf ik je zonder meer te beloven dat je binnen 14 dagen altijd van de aankoop af kunt zien. Ben je niet tevreden, of baal je van je investering? Je krijgt je geld gewoon terug.

Over Deb

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.

Wat anderen zeggen:

“Super fijn dat jouw begeleiding nu ook online te krijgen is, je woont te ver weg om naartoe te reizen en zo nu word ik geholpen door iemand die mijn situatie echt begrijpt!”

– Monique

“De stappen zijn heel helder en logisch, de opdrachten helpen mij om ze toe te passen. Ik vind het fijn dat er iedere week een mail komt, zo blijf ik alert en verwatert het niet.”

– Rianne

Een heel jaar lang begeleiding

Voor slechts €47,- (tijdelijk)

Elke week een volgende stap

Een (deel)stap waar je direct mee aan de slag kunt, inclusief een verankerings-opdracht.

Het beste wat ik te bieden heb

Al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zit in dit stappenplan.

Gegarandeerd resultaat

Een gelukkiger leven, waarbij pijn of vermoeidheid niet meer op de voorgrond staan.

Heb je een vraag, of wil je meer weten over het programma. Aarzel niet en neem contact met mij op.