fbpx

Blog

Hoe maak ik van vandaag een topdag?

Hoe je ook je best doet om je focus positief te houden en te kijken naar wat je wel kunt. Soms (of vaak) heb je gewoon een offday. Zo een dag waarop niets lijkt te lukken. Je komt je bed uit en je wilt eigenlijk direct weer terug. Vandaag had ik zo een dag… 'Ik word...

Lees meer

Schnezka

Op dit moment zit ik in de auto onderweg van de ene vakantiebestemming naar de volgende. Een rit van 4 uur van het noorden van Tsjechië, naar het westen. Het is buiten 27 graden en de zon schijnt vol op de auto. Fabe is een beetje aan het jammeren en ik voel me niet lekker.
 
Vroeger was ik hierdoor boos geworden. Waarom voel ik me nou niet lekker? Ik ben op vakantie en mijn lichaam doet pijn! Ik moet toch kunnen genieten van mijn vakantie? En dat warme weer is toch juist lekker?
 
Nu kan ik er anders tegenaan kijken. Ik ben de laatste tijd flink bezig met mijn lichaam versterken door goed en verantwoord te sporten. Ik luister naar mijn lichaam en weet wanneer ik moet stoppen.

Lees meer

De inbouwvaatwasser

Tijdens de coachcall van vandaag hadden we het over in hoeverre je psyche je klachten kunnen verergeren of in stand houden. Als voorbeeld gebruikte ik onze inbouwvaatwasser… Wij hebben ongeveer 10 maanden geleden een inbouwvaatwasser gekocht, maar een grotere dan dat...

Lees meer

Geluk, balans en nu groei!

Het einde van het jaar komt er weer aan, dit weekend start de kerst, en volgend weekend eindigt 2017 definitief. 2017 was voor ons een heel mooi jaar, vol liefde, vol balans (en dat met een dreumes!). Voor mij was dat ook precies datgene wat ik begin van dit jaar met...

Lees meer

Liefde voor jezelf (en voor eten…)

Een paar weken geleden zei John tegen mij; “Deb, iedere keer een chocolaatje als je met je collega gaat sparren (en dat is iedere week), dat helpt niet bij het afvallen”. Dit zei hij natuurlijk op een moment dat ik tiramisu als toetje aan het...

Lees meer