fbpx

Blog

De inbouwvaatwasser

Tijdens de coachcall van vandaag hadden we het over in hoeverre je psyche je klachten kunnen verergeren of in stand houden. Als voorbeeld gebruikte ik onze inbouwvaatwasser… Wij hebben ongeveer 10 maanden geleden een inbouwvaatwasser gekocht, maar een grotere dan dat...

Lees meer

Geluk, balans en nu groei!

Het einde van het jaar komt er weer aan, dit weekend start de kerst, en volgend weekend eindigt 2017 definitief. 2017 was voor ons een heel mooi jaar, vol liefde, vol balans (en dat met een dreumes!). Voor mij was dat ook precies datgene wat ik begin van dit jaar met...

Lees meer

Liefde voor jezelf (en voor eten…)

Een paar weken geleden zei John tegen mij; “Deb, iedere keer een chocolaatje als je met je collega gaat sparren (en dat is iedere week), dat helpt niet bij het afvallen”. Dit zei hij natuurlijk op een moment dat ik tiramisu als toetje aan het...

Lees meer

Vragen staat vrij, een blog over onbegrip

Een aantal jaren geleden heb ik een blog gehad over mij, mijn ziekte en mijn herstel. Inmiddels ben ik zoveel verder en help ik andere mensen hierbij. Toen ik laatst mijn blog terugzag, vond ik het tijd worden om jullie deelgenoot te maken van mijn inzichten toen. Ook...

Lees meer

De lepeltjestheorie

Chronische pijnklachten kun je moeilijk uitleggen, evenmin als het gebrek aan energie en de totale vermoeidheid die een veel patiënten ervaren. De volgende uitleg heet 'de lepeltjestheorie' en geeft goede handvatten. Laatst zat ik met een goede vriend te praten. Toen...

Lees meer