fbpx

Gratis online training

Dé oplossing bij pijn of vermoeidheid

Volgende training start over, ben jij erbij?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Direct aan de slag? Na inschrijving kun je ook kiezen om direct zelf met de training aan de slag te gaan.

Gratis online training ‘De oplossing bij pijn of vermoeidheid’

In een 5 daagse online training geef ik jou dé  belangrijkste oplossing bij pijn of vermoeidhied. Naast iedere dag een waardevolle les, en werkboek en een community, zijn er ook twee live coachmomenten waarop jij al jouw vragen over pijn of vermoeidheid aan mij kunt stellen!

Dit is dé manier om jezelf serieus te gaan nemen, je pijn en vermoeidheid de baas te worden. En op dit moment is deze training nog GRATIS! De volgende online training start op 04-03-2019, ben jij erbij?

Wie is Debby?

Debby van Paridon is op haar 15e jonggehandicapt geraakt na een ongeluk op de middelbare school. Met haar doorzettingskracht heeft zij een levensstijl ontwikkelt waardoor ze weer volop aan het leven deelneemt.

Als succesvol ondernemer, gelukkige moeder en liefdevol partner, weet zij een waardevol leven te creëren waarin pijn en vermoeidheid haar geen parten meer spelen.

Achtergrond

Het volgen van mijn passie

Na het VWO ben ik eerst naar de Universiteit van Tilburg gegaan om daar de Engelstalige studie Business Studies te doen. Ik merkte dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Ik ben geswitchte naar de PABO. Na de PABO heb ik een tijdje voor het Ministerie van Binnenlandse zaken gewerkt waar ik veel heb geleerd over het omgaan met mensen die in een benauwde situatie zaten.

Toen heb ik mezelf omgeschoold als coach. Zo heb ik een aantal jaar een ouder-, kind- en jeugdcoach praktijk gehad. Hier heb ik jong en oud gecoacht in de opvoeding en het geluk van kinderen. Ik heb hier altijd enorm van genoten, maar toch kriebelde het verlangen om (jong)volwassenen te coachen die net als ik beperkt zijn geweest in hun doen en laten. Van daaruit is Deb helpt ontstaan, waarvanuit ik nu landelijk voornamelijk vrouwen help los te komen van een leven waarin alles draait om pijn of vermoeidheid.

Relevante opleidingen

  • Life Coach
  • Kinder- & Jongeren coach
  • Hooggevoelige kinderen & volwassenen coach
  • Innerlijke familie
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Verbale overtuigingskracht
  • Effectief beïnvloeden
  • Keuzes maken vanuit je hart

Heb je een vraag, of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!