fbpx

Kan ik je nog wat extra ondersteuning bieden?

Kies nu voor de strippenkaart

 

Veel gestelde vragen

 
Waarom een strippenkaart?
In sommige situaties is het fijn om tijdens, voor of na een traject gewoon even op weg te worden geholpen door een coach die er echt voor jou is. Een coach die je begrijpt, je situatie snapt en niet met je mee praat, maar je de situatie weer even teruggeeft zodat jij ermee verder kunt. Hiervoor heb ik de strippenkaart beschikbaar. Zodat je niet aan lange trajecten vast zit, maar gewoon even je coach om hulp kunt vragen.
Hoe werkt het?
Je koopt via bovenstaande buttons een bepaalde tijd in. Hoe meer je aanschaft, hoe meer korting je krijgt. Heb je behoefte aan coaching, stuur mij dan een e-mail of een whatsapp bericht. We plannen een afspraak opkorte termijn en we bespreken of we videobellen, of dat we elkaar in het echt zullen treffen. Ik houd de tijd bij, dus ik reken alleen de tijd die we gebruiken. De tijd die we overhouden kun je op een ander moment verder inzetten.
30 minuten gratis, hoe werkt dat?
Als je mij niet goed kent, wil je misschien eerst even weten met wie je te maken hebt. Ik geef je 30 minuten gratis coaching, zodat we elkaar leren kennen en ik je al een beetje op weg kan helpen.

Over Deb

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.

Wat anderen zeggen:

“Super fijn dat jouw begeleiding nu ook online te krijgen is, je woont te ver weg om naartoe te reizen en zo nu word ik geholpen door iemand die mijn situatie echt begrijpt!” – Monique

Heb je een vraag, of wil je meer weten over een strippenkaart? Aarzel niet en neem contact met mij op.